Simplu si gustos.Carasul a fost prins de George si l-am preparat proaspat, imediat ce l-a adus.......tare dulce si bun a mai fost. Ingrediente:
.4 buc. caras
.faina
.sare
.ulei pentru prajit
Mod de preparare:
.faina
.sare
.ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Bucatile de caras se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.
Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .
Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi .
Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .
Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi .
Frumos si gustos mai ales cu mamaliga. Daca nu te superi iti propun cand mai faci pestesa; cureti pestele de solzi, il despici pe spate nu pe burta, faci un fel de buzunar si ilumpli cu ciuperci, caizer, bulion si cascaval. Si asa cum noata pestele ilpui in tava si la cuptor incins 30 minute. Garantez co o sa-ti placa. Bafta...
RăspundețiȘtergeream venit la masa!eu am adus desertul!hihihi!
RăspundețiȘtergereExcelent arata , imi plac toate retetele tale sincer vb cu tine dintre toti pe care ii vizitez :) numai tu mai mananci si pregateste peste asa des ca mine :))) eu mamai porcalesc si cu altele de-ale marii :) . Tare bie suna si reteta sugerata de Surac.
RăspundețiȘtergereSurac cum sa ma supar?ideile sunt binevenite...............multumesc si cu siguranta voi incerca reteta ta.O zi frumoasa!
RăspundețiȘtergereFara desert nici ca te primeam Mimi.......hihihi.
RăspundețiȘtergereSylvia noi gatim destul de des peste pentru ca ne place tare mult......si este si sanatos.Pup!
RăspundețiȘtergere