Foarte usor pentru un pranz sau o cina .
Ingrediente:
.2 piepti de pui
.1 rosie
.cascaval
.sare, piper
Mod de preparare:
Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.
Cand este gata fripta ,carnea se aseaza intr-o tava tapetata cu unt .
Se rade cascaval peste carne si se aseaza cateva rondele de rosie.Se da la cuptor si se tine pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.
Piept de pui cu rosii gratinat
maria mihalache
●
duminică, 7 noiembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Tare bun mai este....sub cascaval ,eu as pune niste sote de ciuperci!
RăspundețiȘtergereCe bunatate ai facut.....si ce harnicuta ai fost si pe blogul tau :) multi pupici.
RăspundețiȘtergereJanet, fara ciuperci...........nu mananc.Pup!
RăspundețiȘtergereSylvia, am foarte multe retete de postat pe blog, am fost cam lenesa asta vara.Pup!
RăspundețiȘtergere