2 dovlecei tineri
4-5 catei de usturoi
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline
sare, piper
zeama de lamaie
Mod de preparare
4-5 catei de usturoi
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline
sare, piper
zeama de lamaie
Mod de preparare
Se spala, se curata , se taie cubulete dovleceii si se soteaza in uleiul incins.Cand sunt usor rumeniti se adauga usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 2-3 min pe foc.Se scot apoi pe un platou , se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu mult patrunjel verde taiat marunt.
Este o mancare tare buna de post si nu numai.
o idee minunata pentru ziua de azi...o zi minunata!
RăspundețiȘtergereCe mancarica proaspata si lejera, pe sufletul meu, pupici.
RăspundețiȘtergereApetisant arata mincarea ta de dovlecei.....la mine nu se maninca decit pane!
RăspundețiȘtergereO zi minunata!
Si tie o zi frumoasa Geta!
RăspundețiȘtergerePupici,Sylvia!
RăspundețiȘtergereEu sunt mare amatoare de dovlecei Janet(sub orice forma).....George insa nu.........)))
RăspundețiȘtergere