.1 pulpa de curcan
.rozmarin
.salvie
.patrunjel
.unt cat o nuca
.ulei de masline
.15-20 ml coniac
.sare,piper
Mod de preparare:
.rozmarin
.salvie
.patrunjel
.unt cat o nuca
.ulei de masline
.15-20 ml coniac
.sare,piper
Mod de preparare:
Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate.
Intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.
Intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.
Ah, la curcan sunt prima...imi place tare mult!
RăspundețiȘtergereSi mie imi place Liana...pup!
RăspundețiȘtergere