Am vazut aceasta reteta pe Bucataras.ro la bucataras Diaconta................mi-a placut cum suna reteta, mi-a placut cum aratau borcanele Diei si cu toate ca mai pusesem gogosari dar dupa alta reteta mi-a zis hai sa experimentez si aceasta reteta mai ales ca primisem acesti gogosari si doar nu era sa ii arunc. .....hihihi.
5 kg gogosari
800 g pasta de rosii..............am folosit o pasta facuta in casa
500 g zahar
500 ml otet
5 linguri sare
boabe de piper
foi de dafin
boabe de mustar
500 g zahar
500 ml otet
5 linguri sare
boabe de piper
foi de dafin
boabe de mustar
Mod de preparare:
Am curatat gogosarii,i-am spalat si i-am taiat dupa bunul meu plac.Am pus intr-un ceaun toate ingredientele de mai sus , am amestecat si am pus la foc.Cand lichidul a inceput sa fiarba am pus gogosarii atatia cat ei sa fie acoperiti de lichid si am lasat pana cand a dat intr-un clocot.Scoatem gogosarii cu ajutorul unei palete si ii lasam intr-un vas sa se racoreasca.Intre timp repetam operatia cu restul de gogosari pana cand ii terminam.Cand gogosarii s-au racit ii asezam frumos in borcane , turnam lichidul peste ei si apoi capacim.
Asezam borcanele in camara si servim cand ni se face pofta!
Va asigur ca este o reteta foarte buna iar gogosarii sunt deliciosi.
Asezam borcanele in camara si servim cand ni se face pofta!
Va asigur ca este o reteta foarte buna iar gogosarii sunt deliciosi.
Pofta buna!
cred si eu ca sunt deliciosi.....iti vine sa mananci ecranul....hihihhi...o seara placuta
RăspundețiȘtergereMedi, imi plac foarte mult ardeii acestia si ii recomand cu caldura tuturor cititorilor tai. M-am uitat si eu mai demult printre retetele Diei, dar nu i-am remarcat :)
RăspundețiȘtergereGogosarii in otet, in bulion sau in ce s-or mai pune imi plac mult. Dar de lenesa ce sunt, n-am pus nici macar un borcanel pentru iarna. :)))
RăspundețiȘtergerePup si zi buna!
Aliaalexa, o seara frumoasa si tie!Pup!
RăspundețiȘtergereMan, sunt deliciosi.
RăspundețiȘtergereMiha, lasa ca am pus eu la greu asa ca te astept la mine.
RăspundețiȘtergere