Este perioada conservelor de toamna dar si a pastramei si a mustului.Asa ca va invit la o pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga(in lipsa mustului).Ingrediente:
1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
4 buc. muschiulet de berbecut
1 capatana de usturoi
sare, piper
Mod de preparare:
Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.
Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoarcem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.
Un deliciu.
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar
maria mihalache
●
joi, 25 noiembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
ce pofta mi-ai facut...la sarsitul saptamanii caut pastrama!
RăspundețiȘtergeremai medi,sa stii ca daca ma inviti la asa o masa eu vin cu sot cu tot !deci nu vin cu mana goala !!!pupu-te
RăspundețiȘtergereExcelent!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisant!
Geta, ai gasit pastrama?
RăspundețiȘtergerePansy, te astept cu mare drag.Si eu te pup si te imbratisez cu mult drag!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Miha!
RăspundețiȘtergere