Atat reteta cat si prepararea sunt "opera" lui George..............asa ca daca va place sa stiti ca nu eu merit laudele......hihihi.................va pot spune insa ca este tare bun si ...................va invit la o portie.
Ingrediente
macrou
apa
zeama de lamaie(sau otet)
ulei
piper
sare
Mod de preparare
Curatam pestele (eu il las intreg, nu-i tai capul) si apoi spalam bine.Lasam la scurs dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si stropim cu zeama de lamaie sau otet(atat la exterior cat si la interior).Lasam circa 1 zi la rece sa ia gustul si sa fie patruns de arome si apoi inca o zi la zvantat.
Pofta buna! apa
zeama de lamaie(sau otet)
ulei
piper
sare
Mod de preparare
Curatam pestele (eu il las intreg, nu-i tai capul) si apoi spalam bine.Lasam la scurs dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si stropim cu zeama de lamaie sau otet(atat la exterior cat si la interior).Lasam circa 1 zi la rece sa ia gustul si sa fie patruns de arome si apoi inca o zi la zvantat.
Urmeaza apoi operatia de afumare.Se afuma pana cand pestele capata o culoare aurie .(circa 3 zile a cate 5-6 ore pe zi de fum)Dupa afumare se lasa sa se raceasca, se ung cu putin ulei si apoi se se impacheteaza fiecare peste in parte in folie si se tin la frigider pana cand servim.
vin si eu.....trebuie sa fie tare bun......felicitari.....duminica placuta....pupici
RăspundețiȘtergereDelicios...felicitari lui George!
RăspundețiȘtergerewow ii prepara singur acasa...si mie imi place mult! il cumpar gata afumat :)) , dar e bunnn bun, da!
RăspundețiȘtergerearata foarte foarte bine!
Te astept cu mare drag Alialexa.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Liana ......ii transmit.Pup!
RăspundețiȘtergereDa Alina , intradevar e tare gustos.Pup!
RăspundețiȘtergereSuper delicios.
RăspundețiȘtergere