O ciorbica usoara , aromata si gustoasa.Ingrediente
3-4 dovlecei tineri
2 cepe
2 morcovi
2 ardei grasi
3-4 rosii
1 litru bors
2 oua
o legatura leustean
sare
Mod de preparare
Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si am pus putina ca sa ii dea gust si culoare.Lasam sa fiarba legumele si apoi adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Lasam sa mai fiarba circa 10-15 min apoi adaugam ouale batute bine , potrivim de sare si asezonam cu leustean.
Foarte buna!
Ciorba de dovlecei dreasa cu ou
maria mihalache
●
joi, 24 martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Medi, tare-mi place ciorba ta, bine ca sunt prima. Ai un premiu la mine, te astept cu drag.
RăspundețiȘtergereTare bine arata,,,super idee cu dovlecel,nu am facut anul asta,,,,pupp!!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Lenutica!Pup!
RăspundețiȘtergereMirela, nici eu nu am facut anul asta, este o reteta de anul trecut.
RăspundețiȘtergere