De departe de a fi una din legumele mele preferate conopida................dar o gatesc destul de rar si atunci o mananc cu placere.Ingrediente:
.1 conopida
.4 oua
.2-3 carnaciori oltenesti
.4-5 linguri smantana
.unt cat o nuca
.3-4 linguri pesmet
.marar verde
.ulei
.sare ,piper
Mod de preparare:
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.
Incingem putin ulei si calim pesmetul cateva minute.
Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca . le curatam si apoi le taiem in sferturi.
Taiem carnaciorii bucati potrivite.
Adaugam peste conopida carnaciorii, smantana,ouale,pesmetul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Asezonam cu marar verde si dam la cuptor pentru circa 10-15 min.
Servim calda.
Conopida cu pesmet la cuptor
maria mihalache
●
luni, 21 martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
Ma inscriu la o portie!!
RăspundețiȘtergereimi place conopida, cred ca-i grozava!!!o seara buna iti doresc :*
RăspundețiȘtergereImi place ideia si sant fan conopidei...
RăspundețiȘtergereTe-am trecut pe lista ,Alexandrina.........hihihi.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Dana! O seara frumoasa si tie!
RăspundețiȘtergereMiodrag, ma bucur ca iti place.
RăspundețiȘtergere