Ingrediente
1 ceapa2 linguri faina
unt cat o nuca
2 linguri cu smantana
2 linguri rase mustar
1 lingura cascaval afumat ras
supa de zarzavat
zeama de lamaie
sare
Mod de preparare:
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar daca este prea vartos sosul se mai poate adauga putina supa.Se condimenteaza cu sare dupa gust si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet. Se serveste cu snitel,rasol de carne de pasare sau vita,vanat, friptura de vita, porc.
Pofta buna!
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar daca este prea vartos sosul se mai poate adauga putina supa.Se condimenteaza cu sare dupa gust si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet. Se serveste cu snitel,rasol de carne de pasare sau vita,vanat, friptura de vita, porc.
super am sa-l incerc curand,,,pupp si weekend frumos!!
RăspundețiȘtergereContinutul lui arata sa fie gustos, am sa incerc si eu. Mersi...
RăspundețiȘtergereMirela, merita incercat.Multumesc!
RăspundețiȘtergereMio, iti spun acelasi lucru pe care i l-am spus si Mirelei.......cu siguranta nu vei regreta preparandu-l.
RăspundețiȘtergereDuminica placuta!