Pentru pranzul de maine va recomand acest apertitiv foarte usor de preparat si foarte bun.
1-2 linguri cu faina
2 oua crude
3-4 linguri cu pesmet
ulei
sare
Mod de preparare
Fierbem ouale in apa cu sare.Lasam sa se raceasca si apoi le curatam. Intr-un vas batem bine ouale crude cu putina sare si apoi adaugam faina pana cand compozitia are consistenta unei smantani mai groase.Amestecam bine. Trecem ouale fierte prin acest amestec apoi prin pesmet din nou prin amestecul de ou/faina si iar prin pesmet asta pentru a se forma o crusta mai groasa. Intr-un ceaun se pune la incins uleiul si prajim ouale.Lasam pana cand se rumenesc frumos apoi scoatem pe un prosop absorbant. Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o salata si un sos.Eu am servit cu o salata verde si un sos de mustar.
Wooww, ce bine arata! voi incerca si eu.
RăspundețiȘtergereWeekend placut!
Ce frumoase ti-au iesit, super! Un weekend placut iti doresc!
RăspundețiȘtergerewoauuuu,,,ce bine arata si ce pofta mi-ai facut,,,deschide usa ca sunt in fata ei,,,pupp!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Nely si tie la fel!
RăspundețiȘtergereEC multumesc de vizita si comentariu!Te mai astept cu drag!
RăspundețiȘtergereUfffffffffff,Mirela .....lung si greu e drumul asta de nu ai ajuns pana acuma.Pup!
RăspundețiȘtergere...foarte bune..atat ouale cat si sosul de mustar...Multumesc pt retete1
RăspundețiȘtergere