Poate face parte din lista de aperitive cu care imbracam masa de sarbatori.
6 bucati lipie
3 fire ceapa verde
1 legatura marar
rosii uscate
cascaval ras
12 felii muschi file
Mai avem nevoie
ulei de masline
Pentru decor
felii de castravete
masline
frunze de patrunjel
Mod de preparare
Taiem marunt ceapa verde,mararul si rosiile uscate.
Le punem intr-un caston pe toate si le amestecam.
Stropim fiecare bucata de lipie in parte cu cateva picaturi de ulei de masline
Asezam (ca in poza de mai jos)2 linguri de amestec de mai sus.
Deasupra punem cascaval ras.
Peste cascaval asezam cate 2 felii de muschi file.
Rulam lipia.
Indepartam cu cutitul capetele lipiei.
Taiem bucati cilindrice egale.
Asezam in mijlocul farfuriei(platoului)un rulou si apoi celelalte de jur imprejur pana le terminam.
Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.
Eu am folosit pentru decor masline,rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu