Cand nu ai chef de stat prea mult in bucatarie dar ai pofta de ceva dulce.
500 g branza de vaci grasa
500 g smantana
8 oua
7 linguri zahar
7 linguri faina
1 praf de copt
coaja rasă de la o portocală
2 plicuri zahar vanilat
zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare
Intr un bol amestecăm branza de vaci cu smantana.
Amestecam zaharul cu zaharul vanilat.
Batem ușor, cu o furculița, ouăle si adaugam peste ele amestecul de zahar și batem incontinuare pana la dizolvarea zaharului.
Acest amestec îl incorporam în compoziția de smantana cu branza de vaci.
Amestecam faina cu praful de copt, cernem si incorporam in amestecul de mai sus.
Amestecam faina cu praful de copt, cernem si incorporam in amestecul de mai sus.
Trebuie sa rezulte un aluat de consistenta unei smantani mai groase.
Adăugam și coaja rasă de portocală (eu am dat o prin razatoarea mare) și amestecam.
Captusim o tava 36/24 cm cu hartie de copt si turnam compozitia.
Nivelam.
Dam la la cuptor la 180 de grade.
Cand prajitura e bine facut si frumoas rumenita scoatem tava din cuptor si lasam la racit.
Feliem si pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!
Adăugam și coaja rasă de portocală (eu am dat o prin razatoarea mare) și amestecam.
Captusim o tava 36/24 cm cu hartie de copt si turnam compozitia.
Nivelam.
Dam la la cuptor la 180 de grade.
Cand prajitura e bine facut si frumoas rumenita scoatem tava din cuptor si lasam la racit.
Feliem si pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!
https://prajituracumererapidapufoasausoara.blogspot.com/
RăspundețiȘtergerehttps://prajituracumereraseinaluatinblat.blogspot.com/
https://prajituracumererasturnataretetafrisca.blogspot.com/
https://prajituracumeresibezeacrocantajamila.blogspot.com/
https://prajituracumeresibiscuiticoacererasi.blogspot.com/