Clatite cu branza de vaci si smantana



Ingrediente
Pentru clatite
250 g faina
200 ml lapte
3 oua
2 linguri ulei
sare
Pentru umplutura
350 g branza de vaci
75 g unt
200 g smantana
cateva fire ceapa verde
marar
sare,piper
Mod de preparare
Se bat ouale bine,se amesteca cu uleiul ,laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu ,obtinand un aluat subtire .Intr-o tigaie incinsa,unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui polonic compozitie si se inclina tigaia astfel incat aluatul sa se intinda pe toata suprafata .Cand s-a rumenit pe margini,se intoarce pe cealalta parte clatita.Clatitele se pun pe rand pe o farfurie si se acopera ca sa nu se usuce.
Separat se face urmatoarea compozitie:branza de vaci se freaca cu untul,se adauga smantana iar apoi ceapa si mararul taiate marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine pentru o omogenizare cat mai buna.
Ungem fiecare clatita in parte cu compozitia de mai sus si apoi rulam.
Servim cu smantana si marar verde.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes