Ciupercute cu verdeata si cascaval






Ingrediente
650 g ciuperci
250 g cascaval
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei de masline
1 ardei iute(mic)
sare,piper
Mod de preparare
Se spala si apoi se curata ciupercile.Se separa coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs.Se spala si apoi se taie marunt verdeata si ardeiul iute.Se taie marunt coditele si se amesteca cu verdeata ,ardeiul iute si uleiul de masline.Se condimenteaxa dupa gust cu sare si piper.Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus si se aseaza intr-o tava .Pe fiecare ciupercuta in parte se pune care o felie subtire de cascaval si se da la cuptor,incins in prealabil.Din cand in cand ciupercile se stropesc cu zeama pe care o lasa in tava.Se tine la cuptor circa 20 min.Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes