
.1 piept de pui dezosat
.sos de soia
.ulei de masline
.1 cescuta cu vin alb sec
.2 fire de usturoi verde
.2 fire de ceapa verde
.2-3 rosii
.o mana de masline
.1 legatura patrunjel
.marar, oregano
.sare,piper
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie felii subtiri .Se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline si sos de soia, se adauga apoi vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt si se condimenteaza cu sare, piper, marar, oregano .Se amesteca bine.Se lasa la marinat , la rece circa 2-3 ore, dupa care se scoate tava din frigider , se adauga o cana cu apa si se da la cuptor acoperind tava cu folie de aluminiu.


Foarte bun, Medy!
RăspundețiȘtergereE tare gustos asa!
Intradevar Mari , e tare gustos.
RăspundețiȘtergereSeara buna!
cred intr-adevar ca e o reteta gustoasa.farfuriile cred ca erau curate dupa ce ati mancat !
RăspundețiȘtergereDaaaaaaaaa,Pansy.
RăspundețiȘtergere