Ingrediente
Pentru chifle
600 g faina alba
350 ml apa
1 lingura cu miere
1 plic cu drojdie
1/2 lingurita sare
Mai avem nevoie de :
putin ulei
miere pentru uns
fulgi de migdale
600 g faina alba
350 ml apa
1 lingura cu miere
1 plic cu drojdie
1/2 lingurita sare
Mai avem nevoie de :
putin ulei
miere pentru uns
fulgi de migdale
Mod de preparare
Aluatul l-am facut la masina de paine.Ordine in care am pus ingredientele a fost urmatoarea:apa ,sare, miere,faina, drojdie.Dupa ce se termina programul , se scoate aluatul din cuva , se pune intr-un vas si se lasa sa creasca ,acoperindu-l cu un prosop de bucatarie
Chiflele le-am copt in aceasta forma de lut.
Dupa ce a crescut , aluatul se imparte in 7 bucati(atatea chifle mi-au iesit) si cu mana umezita in putina apa se modeleaza chiflele care se aseaza apoi pe rand in formele vasului de lut uns in prealabil cu putin ulei.
foarte bune......si arata foarte bine....o seara buna
RăspundețiȘtergereMinunate ...as inhata una asa simpla ! Super vasul de lut.
RăspundețiȘtergereo zi buna!
Arata de-mi vine sa ling monitorul chiflele astea. Imi place enorm si forma in care le-ai copt
RăspundețiȘtergerearata grozav si chiflele si vasul!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Alialexa....pup!
RăspundețiȘtergereNicoleta si mie imi este tare drag acest vas.....pup!
RăspundețiȘtergereVio, foarte bune au fost....pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Pansy.
RăspundețiȘtergereWauuu, ce pufosenie de chifle, felicitari!!! Notat reteta, merci!pupici
RăspundețiȘtergereLiana , multumesc........ma bucur ca iti plac........pup!
RăspundețiȘtergere