Delicios de buna!
unt
200-250 g branza de burduf
3 oua fierte
2 oua crude
patrunjel verde
o lingura de lapte
sare
Mod de preparare
Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).
O !dar arata tare bine!si cu oua?interesant si bun de tot trebuie sa fie!Pofta la ea!
RăspundețiȘtergereO saptamina minunata!
Dementiala.As manca asa ceva, dimineata, la pranz si seara.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag si-ti doresc o saptamana minunata.
tare bine arata :)
RăspundețiȘtergeremoama ce e aici!eu sunt moarta dupa branza si mamaliga...diseara fac si eu!
RăspundețiȘtergereo bunatate.....o zi buna...pupici
RăspundețiȘtergereMedi, tare bine mai arata si tare buna trebuie sa fi fost! Bune si chiflele cu miere si fulgi de migdale, dar eu la asta m-am oprit :).
RăspundețiȘtergereMariana sa stii ca imi place tare mult mamaliga indiferent cu ce este acompaniata.Si tie zile minunate.
RăspundețiȘtergereMicul si eu iti doresc o saptamana minunata!Pup!
RăspundețiȘtergerePup si multumesc Bosco!
RăspundețiȘtergereGeta, ai facut?O bunatate nu-i asa?
RăspundețiȘtergerePup,Miha!
RăspundețiȘtergereSi eu te pup Alialexa si iti doresc o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereTavi, ca tare buna a fost intradevar.Seara buna!
RăspundețiȘtergerePfoaaaaaaaaaaaaaaai , ce bine arata !
RăspundețiȘtergereWk frumos , Medi !