Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor

Delicios de buna!

Ingrediente
unt
200-250 g branza de burduf
3 oua fierte
2 oua crude
patrunjel verde
o lingura de lapte
sare
Mod de preparare
Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).


Deasupra punem ouale taiate rondele si patrunjelul taiat marunt.
Acoperim cu un strat de mamaliga peste care radem branza de burduf.Se bat cele 2 oua cu un strop de sare si putin lapte si se rastorna deasupra.
Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste bine.








Se serveste atat calda cat si rece.
Pofta buna!

14 comentarii:

  1. O !dar arata tare bine!si cu oua?interesant si bun de tot trebuie sa fie!Pofta la ea!
    O saptamina minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dementiala.As manca asa ceva, dimineata, la pranz si seara.
    Te pup cu drag si-ti doresc o saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. moama ce e aici!eu sunt moarta dupa branza si mamaliga...diseara fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Medi, tare bine mai arata si tare buna trebuie sa fi fost! Bune si chiflele cu miere si fulgi de migdale, dar eu la asta m-am oprit :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariana sa stii ca imi place tare mult mamaliga indiferent cu ce este acompaniata.Si tie zile minunate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Micul si eu iti doresc o saptamana minunata!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu te pup Alialexa si iti doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tavi, ca tare buna a fost intradevar.Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pfoaaaaaaaaaaaaaaai , ce bine arata !
    Wk frumos , Medi !

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes