6 linguri cu faina
6 linguri cu zahar
6 oua
6 linguri cu ulei
2 plicuri zahar vanilat
esenta de vanilie
putin unt
o mana caise confiate
ciocolata sau topping de ciocolata
2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni)
sare
Mod de preparare
6 linguri cu zahar
6 oua
6 linguri cu ulei
2 plicuri zahar vanilat
esenta de vanilie
putin unt
o mana caise confiate
ciocolata sau topping de ciocolata
2-3 lingurite dulceata(ar fi fost de preferat de caise dar cum nu am avut am folosit de capsuni)
sare
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga treptat ca la maioneza uleiul apoi faina. Se amesteca bine.
Separat se bat spuma albusurile cu un strop de sare si se adauga peste amestecul de mai sus . Se adauga esenta de vanilie si caisele confiate taiate cubulete si se omogenizeaza bine.
Separat se bat spuma albusurile cu un strop de sare si se adauga peste amestecul de mai sus . Se adauga esenta de vanilie si caisele confiate taiate cubulete si se omogenizeaza bine.
Am servit si eu o feliuta!saru'mana!
RăspundețiȘtergereSa-ti fie de bine Mimi!
RăspundețiȘtergere