Ingrediente
o mana fasole verde
un dovlecel
1 ardei gras rosu
2 cepe
ulei
3 rosii
3 oua crude
3 oua fierte tari
150 g cascaval ras
cimbru uscat
unt cat o nuca
sare,piper
Mod de preparare
Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.
Separat dovlecelul se spala si apoi se taie rondele .Ardeiul se curata , se spala si se taie sub forma de cuburi.Rondelele de dovlecel si cuburile de ardei se pun si ele intr-un vas cu apa si sare si se oparesc ca si fasolea 5-6 min. dupa care se scot si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie in care am incins putin ulei se inabuse cepele taiate marunt peste care se adauga sucul si pulpa de la 2 rosii.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa 5- 10 min la fiert apoi se lasa sa se raceasca .
Intr-o tigaie in care am incins putin ulei se inabuse cepele taiate marunt peste care se adauga sucul si pulpa de la 2 rosii.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa 5- 10 min la fiert apoi se lasa sa se raceasca .
cred si eu ca "pofta buna",la cum arata!maine ma duc in piata..
RăspundețiȘtergereO ce apetisanta bunatate!O papi si din ochi,asa ca mine!
RăspundețiȘtergerePupici Medi!
Ce idee buna! Am cateva borcane de fasole verde in camara, musai sa folosesc vreo doua cu reteta asta, ca arata fantastic! Multumesc, Medi!
RăspundețiȘtergerehahaha.........pup,Geta.
RăspundețiȘtergerePupici Mariana!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place Liana.Spor la treaba!Pup!
RăspundețiȘtergere