Imi este gandul tot la zilele insorite ale verii ............un aperitiv gustos si rapid care merge de fapt la fel de bine si in celelalte sezoane.
Ingrediente
6 rosii
2 castraveti
salata de icre
branza mozzarella
Rosiile se cresteaza ,facand 7-8 taieturi, pana aproape de baza.
O parte le-am umplut cu salata de icre pe care am pregatit-o ca in reteta"salata de icre de crap cu ceapa" iar altele cu felii de branza mozzarella.
Castravetii i-am taiat rondele ,la fel si branza mozzarela si am facut "frigarui"............adica una bucata castravete, una bucata branza si repetir si iar repetir pe una bucata scobitoare.
O parte le-am umplut cu salata de icre pe care am pregatit-o ca in reteta"salata de icre de crap cu ceapa" iar altele cu felii de branza mozzarella.
Castravetii i-am taiat rondele ,la fel si branza mozzarela si am facut "frigarui"............adica una bucata castravete, una bucata branza si repetir si iar repetir pe una bucata scobitoare.
Foarte orignala ideea!
RăspundețiȘtergereTe astept sa-mi trimeti datele tale... ca sa-ti trimit cat mai repede premiul.
Iti doresc o zi buna!
frumos aperitiv!
RăspundețiȘtergereDaniela,ma intrebam ce premiu?...........am dat fuga pe blogul tau si gata, m-am edificat.Iti multumesc tare mult, mai lasat fara cuvinte.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Geta!
RăspundețiȘtergereNota 10 pentru simtul estetic
RăspundețiȘtergereMedi, dar de iarna nu merge? E foarte apetisant, coloreaza de minune o masa speciala, mai ales ca acum vin sarbatorile, e o idee de nota 20!
RăspundețiȘtergere