Din ciclul rapid, gustos dar...................nu prea sanatos...........)))Ingrediente:
.10 pulpe superioare de pui
.ulei
.sare, piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala, se cresteaza in cateva locuri, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Pulpe de pui la ceaun
maria mihalache
●
miercuri, 10 noiembrie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Popular Posts
Search this blog
Despre mine
...imi place PRIMAVARA(poate pentru ca m-am nascut in acest anotimp!!!),imi plac florile( ...si in mod deosebit trandafirii albi),imi place sa calatoresc(sa imi umplu sufletul cu tot ce este frumos...),imi plac oamenii( cu bune si ...mai putin bune).......dar imi place sa si bucataresc......si d'asta sunt aici! Usa bucatariei mele este deschisa tuturor.......va rog intrati, nu ezitati! BINE ATI VENIT!
Translate
Blog Archive
.
yammy......ce bunatate....o zi buna
RăspundețiȘtergereo minune de mancarica!ma servesti si pe mine?
RăspundețiȘtergereAlialexa si tie o zi buna!
RăspundețiȘtergereTe servesc cu mare placere Geta.
RăspundețiȘtergere