Tocanita de pui cu cartofi

Ingredient:
.2 pulpe de pui
.4-5 cartofi
.3-4 cepe
.2-3 ardei grasi
.3-4 rosii
.ulei
.foi de dafin
.piper boabe
.marar uscat
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete se calesc in ulei .

Se adauga pulpele pe care le-am taiat in doua, se sareaza ,se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit.Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati in sferturi,2-3 foi de dafin, cateva boabe de piper si marar uscat.Se lasa pana cand totul este fiert(daca mai este nevoie se mai adauga din cand in cand putina apa) .
Se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si se potriveste de sare dupa gust.Se mai lasa pe foc 8-10 min dupa care se poate servi .
Cu acritura este grozav de buna.
Pofta buna!

2 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes