O retetea specific italieneasca.
4 pulpe superioare de pui
1-2 rosii
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
ulei de masline
busuioc
oregano
salvie
sare ,piper
Mod de preparare
Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza coaja de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul .
Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.
Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte .
ce faineee!!!
RăspundețiȘtergereiar eram in spatele tau:)))))
O bunatate! Si astea, si clatitele gratinate, super delicios! Seara buna!
RăspundețiȘtergerevreau si eu............
RăspundețiȘtergereda' Gaby asta e ca raia...nu mai scapi de ea nicaieri :)))
RăspundețiȘtergerece bine arata!imi place ca si tu parlesti pulpele inainte sa le pregatesti,,
RăspundețiȘtergereo sa le fac si eu negresit!saru'mana de reteta!
RăspundețiȘtergereMinunate!
RăspundețiȘtergereVreau si eu.
Gaby , ma urmaresti,da?......hahaha.
RăspundețiȘtergereSeara buna si tie Tavi.
RăspundețiȘtergereEluco, iti trimit imediat o portie.Ai dreptate de Gaby nu poti scapa oricum......hahaha.Pup!
RăspundețiȘtergereGeta, o seara minunata!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti plac draga Mimi.
RăspundețiȘtergereTrimit o portie la tine Mari.Pup!
RăspundețiȘtergere