Pulpe de pui toscane

O retetea specific italieneasca.

 Ingrediente
4 pulpe superioare de pui
1-2 rosii
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
ulei de masline
busuioc
oregano
salvie
sare ,piper
Mod de preparare
Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs.
Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza coaja de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul .
Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.
Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte .
Presaram busuiocul,oregano si salvia .
Rulam fiecare pulpa si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi si dam la cuptor pentru circa 30-40 min.
Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.
Pofta buna!

13 comentarii:

  1. ce faineee!!!
    iar eram in spatele tau:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. O bunatate! Si astea, si clatitele gratinate, super delicios! Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. da' Gaby asta e ca raia...nu mai scapi de ea nicaieri :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata!imi place ca si tu parlesti pulpele inainte sa le pregatesti,,

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa le fac si eu negresit!saru'mana de reteta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eluco, iti trimit imediat o portie.Ai dreptate de Gaby nu poti scapa oricum......hahaha.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes