400 g cas afumat( casul poate fi inlocuit cu cascaval afumat)
5 oua
140 g smantana
1-2 linguri cu faina
1/2 pahar cu lapte
putin ulei pentru tapetat
sare
Mod de preparare
5 oua
140 g smantana
1-2 linguri cu faina
1/2 pahar cu lapte
putin ulei pentru tapetat
sare
Mod de preparare
Se rade casul si se amesteca cu ouale batute bine.Se adauga smantana,laptele si apoi faina sub forma de ploaie.Se amesteca bine si daca este nevoie se mai adauga sare(eu nu am mai adaugat pentru ca era sarat casul).Compozitia de mai sus se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru circa 30-40 min.
tare bine arata!
RăspundețiȘtergereMariaaaaaaaa...ce pofta mi-ai facut.....
RăspundețiȘtergereCit de bine arata!Cred ca are gustul ca placinta!Nu?
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Si eu am facut zilele trecute un sufleu d cartofi cu branza...n-am ajuns inca sa-l postez. E tare bun, pupici
RăspundețiȘtergereM-ai omorat :))))))arata de vis .
RăspundețiȘtergereEla, te invit la o portie.
RăspundețiȘtergereJanet, aduce cu placinta .
RăspundețiȘtergereLiana, tare mult imi mai plac mie sufleurile.
RăspundețiȘtergereSylvia, hai te rog sa gusti.Pup!
RăspundețiȘtergereMedi revin dupa Craciun sa gust :))))) sa stii ca fac reteta , pupici
RăspundețiȘtergereSylvia, dupa Craciun ca acuma este post.....pup!
RăspundețiȘtergere