3-4catei de usturoi
sare, piper
sare, piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si apoi se pun la fiert in apa cu sare si putin otet.Lasam la fiert circa 15-20 min dupa care scurgem de apa .Intr-o tigaie in care incingem putin ulei sotam cativa catei de usturoi taiati fin. Adaugam si ciupercile si mai lasam cateva minute dupa care scoatem amestecul intr-un vas peste care turnam putin otet, ulei de masline si condimentam dupa gust cu sare si piper.Servim alaturi de o friptura.
Pofta buna!
Yamiii,,,yam,,,,ce bunatate!!!pupp si duminica frumoasa!!
RăspundețiȘtergerearata ff bine si apropo e si buna(eu am mancat)
RăspundețiȘtergereMirela eu nu mananc , numai George.Pup!
RăspundețiȘtergereStiu ca iti plac.Pup!
RăspundețiȘtergerece sunt ghebele?:|
RăspundețiȘtergerece ai mancat...........)))
RăspundețiȘtergere