Viena.......concert Andre Rieu

Voi lipsi pentru cateva zile........maine plec la Viena la concertul lui Andre Rieu care v-a avea loc marti.De-abia astept......sunt nerabdatoere......de cand imi doresc acest concert......si ce este si mai frumos este faptul ca voi vedea si Viena ,orasul meu de suflet.
Promit sa vin cu impresii si poze.
Va doresc zile frumoase!
.

11 comentarii:

  1. Hai cu poze si impresii soro ca deja nu mai am rabdare !!!
    Te tzuc...

    RăspundețiȘtergere
  2. azi, 13 mai 2012 am revenit din concediul meu din Viena, unde am fost si la concertul din 8 mai a lui A.R.stiam toate DVD-urile, acolo nu am gasit alte noutati de cumparat, dar am gasit un A.R. mandru ca romanii reprezentau alaturi de australieni al 2-lea mare procent din ocupantii Stadthalle, dar nu la fel de mandru cand a rostit la un lied (cel cu papusa defecta) “Made in Romania”??? Ce l-o fi suparat asa de tare pe “maestru” de l-a facut sa vorbeasca fara sa gandeasca ? Am ramas blocati cu totii, si nici nu am mai aplaudat, socati de ceea ce am auzit, de la un om care se dorea a fi A.R.Nu s-a gandit ca poate fi dat in judecata pentru asa ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu impreuna cu alti aprox. 6000 de romani am fost pe 5 Mai la concertul de la Budapesta. Concert excelent. Impresie excelenta la fel ca si acum cativa ani la un alt concert de la Toscana. Eu spun ca nu trebuie sa ne simtim ofensati de gluma asta care a facut-o si acum si la Toscana. Depilda la Budapesta in prima parte a concertului a vorbit numai in germana. Se stie ca ungurii sunt mai deschisi la aceasta limba. In poartea a doua a fost sigur informat ca mai mult de jumatate din audienta sunt romani. S-a comformat vorbind si in germana si in engleza. Prima intrebare in engleza fiind cati sunt din Budapesta ? Ungurii au cam fost luati prin surprindere ridicand firav cateva maini. Urmatoarea intrebare fiind : How many people are from Romania ? Va imaginati ce a fost in sala. Toti romanii erau cu mainile sus in urale. Senzatia a fost ca toata sala e plina de romani. Maestrul a raspuns doar cu un admirativ "Woooooauuuuu, unbelievable" Va dati seama cum sau simtit maghiarii ? Cu toate acestea au cantat impreuna cu noi la unison au dansat cu noi la valsuri. Muzica e muzica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Azizule chiar ca mi-a mers la suflet!Multumesc si pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Pansy!A fost o mini-vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sidonia,gata am sosit!
    Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim ,cum de nu ne-am intalnit in sala............hihihi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da am auzit ca la Budapesta 3 sferturi au fost ramani si un sfert unguri.
    Pe seama glumei nu comentez pentru ca nu cred ca a facut-o cu un scop anume.

    RăspundețiȘtergere
  9. youtube.com/watch?v=qhsClC0TfNs&feature=g-user-u

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes