Nu-i asa ca va era dor de o portie de peste?.............iata ca am sosit si imediat va voi servi................pofta buna!
1 caras(eu am avut unul de circa 800 g)
1-2 linguri ulei de masline
sucul de la o jumatate de lamaie(eu am avut o lamaie mai mica)
1 lingurita cu boia(dupa preferinta .....dulce sau iute)
1 lingurita rozmarin
4-5 catei de usturoi
sare
piper macinat
Mod de preparare
Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs.
Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un amestesc din usturoiul zdrobit ,uleiul de masline,sucul de lamaie,boia,rozmarin ,sare si piper.Cu acest amestec ungem pestele atat pe interior cat si pe exterior.
Asezam pestele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu ap si dam la cuptor.
Cand pestele este bine rumenit pe o parte il intoarcem si pe cealalta parte .
da da, mie mi-e dor de o portie de peste!! Arata foarte apetisant. Voi incerca si eu carasul, pana acum nu am gatit.
RăspundețiȘtergereTare bine arata ! Delicios !
RăspundețiȘtergerewaw,si inca ce dor mi-era de peste!da unde-i mamaliga?las ca o aduc eu!!
RăspundețiȘtergerepupici si o seara linistita!!
Bun tare pestele!!!
RăspundețiȘtergerefooooarte apetisant!
RăspundețiȘtergereTrebuia sa scrii numele meu pe el sau sa-mi faci dedicatie:) mi-e dor de peste proaspat,la tine mereu gasesc retete perfecte!
RăspundețiȘtergereImi ere chiar foarte dor,asa ca servesc.Pup!
RăspundețiȘtergereMariaaa,saptamana trecuta am fost la pescuit,cu al meu barbat si am avut o captura doar de 3 kg de caras!Nu spun,pofta me-am facut-o,dar vazand la tineeeee.....iarasi ma prinse pofta!
RăspundețiȘtergereCum vremea se mai racoresteeeee....cum pleaca barbatu'meu la pescuit si iarasi o sa-mi potolesc pofta!
O zi minunata!
Numai bun de pus pe masa in weekend ca tot se papa peste. DELICIOS!
RăspundețiȘtergereSuperrr, dar eu o sa servesc doar pastai!Pup si week-end frumos!
RăspundețiȘtergereDa...mie imi era pofta.De aceea am si luat un somn de vreo 3 kg si ceva sa-l fac pe maine.
RăspundețiȘtergereSi uite ca am gasit bunatate de peste la tine Medi.
Te tzuc, duminica relaxanta !
Mai, cum de mi-a scapat mie pestele asta delicios?:)Yummy, maine il fac:)Pup!
RăspundețiȘtergereCorina,bine ai venit la mine in bucatarie!Esti binevenita oricand si te astept cu mare drag!
RăspundețiȘtergereCarasul este foarte bun daca este proaspat.
Pup!
Pup,Boscodina!
RăspundețiȘtergereUfffffffffffff,Lulu......pentru ca am facut acea salata de pastai de fasole am servit cu paine proaspata de casa.Dar daca vii tu cu mamaliguta e foarte bine.
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place ,Haplea!
RăspundețiȘtergereAlinutzika,te astept la masa!
RăspundețiȘtergereMiti,promit ca urmatorul peste iti va fi dedicat tie pentru ca stiu cat de mult iti place.Pestele proaspat nu se compara cu cel congelat dar cand nu am de unde alege si eu il folosesc.
RăspundețiȘtergerePup cu drag si multumesc de vizita si comentariu!
Dia, te rog sa servesti!
RăspundețiȘtergereJanet,pai nici eu nu ma satur niciodata de peste.......hihihi.
RăspundețiȘtergerePup cu drag!
Da,Alice in postul asta s-a mancat peste in fiecare sambata si duminica.Pup!
RăspundețiȘtergereRocs, tu pastai iar mama peste ca stiu ca ii place.
RăspundețiȘtergereSidonia,ai facut somnul ca vin si eu la tine la masa.
RăspundețiȘtergereLicuta,ti-am facut pofta asa-i?
RăspundețiȘtergere