Pulpe de pui cu alune

Din capitolul.................simplu si rapid ................ si asta pentru a evita sa stam prea mult in bucatarie pe caldurile astea.Pot fi servite atat la pranz cat si la cina .


Ingrediente
6 pulpe superioare de pui
o mana de alune decojite
1/2 ardei iute
ulei
1 lingurita pasta de ardei iute
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare
Carnea de pui  se curata , se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Intr-o tigaie incinsa in care am pus ulei  prajim bine pulpele de pui.  pe ambele parti..Cand carnea este bine facuta si frumos rumenita  o scoatem pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta..Scurgem tigaia de ulei si prajim alunele pana cand acestea devin aurii. Adaugam peste alune bucatile de carne ,apoi ardeiul iute taiat rondele  , pasta de ardei iute(daca doriti mai iute puteti adauga 2 lingurite de pasta) si o cana cu apa fierbinte.Lasam la foc circa 5-7 min. pana ce sosul scade.
Servim calde ,asezonate cu patrunjel verde alaturi de o garnitura(eu am ales cartofi natur).

Pofta buna!

22 comentarii:

  1. am putea face scimb, eu dau o prajitura tu doua pulpe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat puiul cat si alunele sunt doua dintre ingredientele mele preferat, cu siguranta reteta ta ar avea un mare succes in bucataria mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu si rapid,dar mai ai???ca tare bine arata!!
    cunosc gustul,dar eu am pus muguri de pin
    pup si o zi buna!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu alune?Hmmmm de astea nu am mai servit.Bravo draga doamna!Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun!!! Facem schimb, si eu mai tarziu tot pui?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce puiut minunat ai facut!!!Yummy, un deliciu!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mamaaaaaaaaaaaaa cat de fain arata !!! Pui+alune ??? Excelent !
    Mancam usor, asa-i ???
    Te tzuc !Merg de aici sa nu fac inundatii....

    RăspundețiȘtergere
  8. Simpla si tare apetisanta!O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Craita , ma bucur tare mult ca iti place.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ufffffffffffff,Lulu nu mai am demult.
    Cu muguri de pin...........mmm......... trebuie sa fie tare bun ,nu am folosit niciodata dar ma incanta ideea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rocs , merita incercata combinatia , mie imi place tare mult.
    Seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  12. Daaaaaaaaaaaaaaaaaa,usor Sidy..........hihihi.
    Pup si imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  13. Haplea , daca iti place te servesc cu o portie/

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes