Ciuperci trase in unt

Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).


Ingrediente
500 g ciuperci champignon
patrunjel verde
2-3 catei de usturoi
unt cat o nuca
ulei de masline
sare
piper macinat

Mod de preparare
Se curata , se spala  si se lasa la scurs  ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi,cu codite cu tot............sunt mai aspectoase in farfurie.
Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul.Adaugam ciupercile,condimentam cu sare si piper ,acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa.Indepartam capacul,adaugam usturoiul zdrobit  si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si..............va invit la masa!
Pofta buna!

11 comentarii:

  1. Arata bine..Mie imi plac doar cele conservate, cele proaspete nu.Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mananc de nici un fel Rocs!
      Seara frumoasa si tie draga mea!

      Ștergere
  2. Foarte gustoase ciupercutele si aspectuase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ReteteSavuroase,multumesc de vizita si comentariu!
      Te mai astept cu drag!

      Ștergere
  3. Daca tie nu-ti plac, trimite la mine portie ta!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inteles,dar George le-a servit fara carnita???
    Pacat ca nu-ti plac,sunt si gustoase si sanatoase!!
    Puuuup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George este la dieta,Lulu.
      Am mancat intr-o iarna foarte multe ciuperci si de atunci sa nu le mai vad.
      Si eu pup!

      Ștergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes