Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla

Va plac budincile sarate?.......................mie DA!
De data aceasta o reteta usoara ,rapida si sanatoasa!


Ingrediente
400 g paste spirala(sau orice alte paste)
150 g branza ricotta
150 g cascaval
150 g branza mozzarella
2 linguri zeama  de lamaie
unt cat o nuca
2-3 catei de usturoi
un pahar cu lapte
ulei de masline
3-4 oua(depinde de marimea acestora)
o mana frunze de rucolla
cimbru uscat
piper macinat
Mai avem nevoie de
3 linguri  cascaval ras
2 oua
Mod de preparare
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece.
Usturoiul zdrobit il calim(1-2 min) in putin ulei de masline.
Cele 3 feluri de branza (toate rase) se amesteca intr-un bol.Adaugam frunzele de rucolla,usturoiul calit, zeama  de lamaie,piperul macinat proaspat,cimbrul si ouale.Amestecam si potrivim de sare.Adaugam apoi pastele si laptele.Amestecam pentru o buna omogenizare.
Ungem o tava cu unt si turnam compozitia de mai sus.
Batem bine cele 2 oua , le amestecam cu cascavalul ras apoi punem deasupra budincii.
Dam la cuptor pentru circa 20 min.
Pofta buna!

10 comentarii:

  1. Dam si la musafirii care saliveaza pe blog:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pofta mi-ai facut... De mult n-am mai mancat..
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ma impac eu cu rocula...dar budinca este dementiala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, nici eu nu ma dau in vant dar daca nu iti place poti renunta la ea in budincuta.
      multumesc de vizita si aprecieri!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Adriana, ma bucura vizita ta si ma bucur ca si tie iti place acest fel de budinci.

      Ștergere
  5. Mmm, ce bine arata!!!Sunt fun budinci sarate:))Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes