Stiti deja ca suntem ,atat eu cat si George,fani carne de curcan.Astazi vin cu o portie de escalop din carne de curcan.
600-700 g pulpa de curcan
5-6 catei de usturoi
5-6 rosii
1 cana supa de pasare
1 lingurita de zahar
cimbru uscat
oregano
ulei de masline
sare
piper macinat
piper boabe
Mod de preparare
Taiem carnea felii subtiri si o batem ca pentru snitele.Condimentam cu sare.Intr-o tigaie in care am incins ulei de masline punem feliile de carne .Lasam la foc moderat ,la inabusit,circa 5 min pe o parte si alte 5 min pe cealalta parte.Scoatem bucatile de carne pe o farfurie.
In tigaia in care am rumenit carnea adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si il calim putin(1-2 min) dupa care adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, supa ,zaharul,piperul boabe,cimbrul si oregano.Fierbem sosul circa10 min pana se leaga apoi adaugam si feliile de carne Condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam pe foc inca 10-15 min.
Servim cald alaturi de o garnitura.
Ma invit la o portie ca tare bine arata!
RăspundețiȘtergerete astept cu mare drag!
Ștergeresi eu sunt mare fan curcan...te pup!
RăspundețiȘtergereTe pup si eu Diana!
ȘtergereMmm bunatate de bunatate!
RăspundețiȘtergereMultumesc si ma bucur ca iti place ,Rocs!
ȘtergereSi mie imi place carnea de curcan, iar escalopul asta arata grozav de bine!! Pup Medi
RăspundețiȘtergerePaula,te astept la masa,ce zici,vii?
ȘtergereSimplu si gustos!!pup Medi!!
RăspundețiȘtergereSi eu pup,Lulu!
ȘtergereO nebunie! Si foarte sanatos.
RăspundețiȘtergerePup,Doina!
ȘtergereSa mai pui doua scaune la masa, c-am pornit spre voi :)
RăspundețiȘtergereAm aranjat masa si va astept!
ȘtergereEu vin cu vinul!!!
RăspundețiȘtergereDe acooooooooooooooooooooooooord,Cristina!
Ștergere