Escalop de curcan in sos de rosii

Stiti deja ca suntem ,atat eu cat si George,fani carne de curcan.Astazi vin cu o portie de escalop din carne de curcan.

Ingrediente
600-700 g pulpa de curcan
5-6 catei de usturoi
5-6 rosii
1 cana supa de pasare
1 lingurita de zahar
cimbru uscat
oregano
ulei de masline
sare
piper macinat
piper boabe
Mod de preparare
Taiem carnea felii subtiri si o batem ca pentru snitele.Condimentam  cu sare.Intr-o tigaie in care am incins ulei de masline punem feliile de carne .Lasam la foc moderat ,la inabusit,circa 5 min pe o parte si alte 5 min pe cealalta parte.Scoatem  bucatile de carne pe o farfurie.
In tigaia in care am rumenit carnea adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si il calim putin(1-2 min) dupa care adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, supa ,zaharul,piperul boabe,cimbrul si oregano.Fierbem sosul circa10 min  pana se leaga apoi adaugam si feliile de carne Condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam pe foc inca 10-15 min.
Servim cald alaturi de o garnitura.


                                                                         Pofta buna!

16 comentarii:

  1. Ma invit la o portie ca tare bine arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt mare fan curcan...te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place carnea de curcan, iar escalopul asta arata grozav de bine!! Pup Medi

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa mai pui doua scaune la masa, c-am pornit spre voi :)

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes