Va plec dovleceii?..................mie ,da!..................iar acuma, vara, incerc sa fac tot felul de preparate cu ei.
2 dovlecei
200 g branza de oaie
200 g cascaval
150 g kaizer
patrunjel verde
2 oua
1 rosie
sare
piper macinat
unt pentru uns tava
Mod de preparare
Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.
Dam pe razatoare si branza si cascavalul..
Kaizerul il taiem cubulete mici.
Taiem marunt patrunjelul.
Facem urmatorul amestec ...................branza,jumtate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul si ouale..Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.
Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.
Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.
Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.
Poate fi un mic-dejun delicios!
Pofta buna!
si eu sunt mare iubitoare de dovlecei, draga Medi si ii prepar in fel si chip! asadar, sa ne infruptam, ca doar e vremea lor, nu? te pup!
RăspundețiȘtergereIntru totul de acord cu tine !
ȘtergerePup!
Dupa miros am venit draga mea "vecina ! Tare buni mai sunt dovleceii astia asa ca,,,vreu si eu sa gust oleaca.Mai ai ?
RăspundețiȘtergereMancam 'usor ', aisa-i draga mea Medi ?
Te tzuc cu mult drag !
Mirose frumos asa-i Sidonia?
ȘtergereMancam putin,mancam usor........hihihi....ai perfecta dreptate vecinica mea draga!
Toate cele bune si pupici!
Cred ca e un adevarat deliciu, eu iubesc dovleceii! Pup
RăspundețiȘtergerePaula mie imi plac dovleceii sub orice forma astfel incat vorba Adniei ii prepar in fel si chip.
ȘtergerePup!
Eu nu sunt o iubitoare de dovlecei insa alor mei le place foarte mult si ce ai pregatit tu aici arata foarte bine. Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Rocs!
ȘtergerePup si eu!