Cine spune ca preparatele de post nu sunt gustose?
Ai mei au cerut repetir...deci,a fost gustos,le-a placut si au mai cerut...hihihi.
2 cani cu faina de la Raftul Bunicii
1/2 cana zahar
1/2 cana cu ulei
1 cana apa minerala
100 g nuca de cocos
2 linguri cacao
2 pliculete zahar vanilat
1 fiola esenta de migdale
1 lingura sirop de agave
1 plic praf de copt
Mai avem nevoie
ulei pentru uns forma
zahar pentru pudrat checul
faina pentru tapetat forma.
Amestecam zaharul cu zaharul vanilat.
Amestecam faina cu praful de copt si cernem.
Amestecam cele doua amestecuri.
Adaugam putin cate putin apa minerala si amestecam.
Adaugam uleiul si amestecam bine pentru o buna incorporare.
Adaugam si siropul de agave si esenta de migdale.
Aceasta compozitie o impartim in doua.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.
Turnam in tava jumatate din aluat.
Deasupra presaram nuca de cocos.
In cealalta jumatate de aluat punem cacao ,amestecam si o turnam peste stratul de nuca de cocos.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor la 180 grade timp de circa 40 min. sau pana trece testul scobitorii.
Scoatem tava din cuptor,lasam sa se racoreasca si apoi scoatem checul din forma.
Pudram checul cu zahar pudra.
Feliem.
Pofta buna!
Mersi ,Medi ,ca toate preparatele tale arata nemaipomenit de aspectos ptr. un chec de post ...sunt si ai mei in cuptor .abia astept sai gust .
RăspundețiȘtergere