Dupa cum bine stiti George a fost in Delta si bineinteles ca nu a venit cu tolba goala.............a adus ceva crap si ceva icre................icrele le-am sarat si le-am pus in borcan la frigider iar pestele l-am curatat,transat si facut pachetele pentru congelator.Primul pachetel a fost gatit si deja mancat...................))
6 bucati de crap
2 pungi maggi
3 catei de usturoi
ulei de masline
zeama de la o lamaie
sos de soia
sare
piper macinat
Mod de preparare
Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia.
Cu aceast sos se unge bine fiecare bucata de peste.
In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste.Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi.Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa.
Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen.
Desfacem cu grija pungile .
Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.
Un peste gatit de tine nu as refuza. Este bun!!!
RăspundețiȘtergereLa asa meniu ma inscriu si eu !
RăspundețiȘtergereNu refuz o portie de peste.Pupici!
RăspundețiȘtergereE o grozavie, de bun! Eu as manca peste in fiecare zi. Si mai ales proaspat prins. Cu prima ocazie fac si eu reteta ta, Medi. Multumesc!
RăspundețiȘtergereO sa ii pregatesc si eu mamei in postul Craciunului!Super!
RăspundețiȘtergereDelicios, nu refuz nicio mancare cu peste la cuptor!
RăspundețiȘtergerecu siguranta delicios!
RăspundețiȘtergereMa bucura spusele tale,Cristina!
RăspundețiȘtergereSeara minunata!
Delicios acest crap!!!
RăspundețiȘtergereNu te refuz!Acus vin:)Delicios la maxim!Pupici!
RăspundețiȘtergereCu mare drag te astept la masa ,Mandala!Ma bucur ca iti place!
RăspundețiȘtergereNici eu Dia nu spun niciodata NU cand este vorba de o portie de peste.
RăspundețiȘtergereDoina G si tu fan peste?.........este o reteta pe cat de usoara pe atat de buna!Cu siguranta iti v-a place!Spor la "confectionat"
RăspundețiȘtergerePup!
Rocs, chiar te rog sa o delectezi pe mama ta, careia stiu ca ii place pestele, cu un peste preparat dupa aceasta reteta.Poti folosi orice fel de peste.
RăspundețiȘtergereSeara minunata!
Paula,iti place doar pestele preparat la cuptor?
RăspundețiȘtergerePup cu drag!
Alinutzika ,a fost si proaspat si a fost crap de Dunare.........deci a fost tare gustos.
RăspundețiȘtergerePup!
Asa este ,Haplea!
RăspundețiȘtergereHeeeeeeeeeeeeeeeei,Licuta si la tine am vazut ceva bun..........o plachie..............facem schimb?
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa!
Specialista la peste cu esti, sigur este gustos.
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru prezentare.imi place mult.
Multumesc ,multumesc frumos ,Anena!
RăspundețiȘtergere