Leapsa de la Mariana.

Mariana,mi-a trimis o lepsa anul trecut si am promis ca ma voi ocupa de ea cat se poate de repede...............a trecut ceva vreme recunosc ,dar nu am uitat de ea asa ca ............hai la treaba.....////////

Cum a fost 2009?...... ...a fost un an cu bune si mai putin bune ,dar nu ma pot plange....................)))).............per total pot spune ca a fost un an bun, un an de mijloc cum spun eu..........adica nici rau iar de bine mai era loc!!!!!!!!!.................haaaaahaaaaahaaaaaaaaaa.
Dar hai sa facem o retrospectiva..................
Sa incepem cu cele bune:
Am achizitionat un apartament in Otopeni( in apropierea parintilor mei )in care ne vom muta cat de curand...............imi va fi greu sa ma despart de casuta mea de acum dar faptul ca ma duc mai aproape de ai mei este cel mai important.
Tot la capitolul achizitii asi nota si noua masina a lui George , o Kia argintie.

2009 ,a fost anul cand mi-am invins teama de inaltime si am zburat pentru prima data............se intampla in februarie iar destinatia a fost Venetia.Obiectivul vizitei a fost Carnavalul de la Venetia......................merita ,incercati si va asigur ca nu ve-ti regreta.......iar daca vreti sa ajungeti anul acesta eu zic ca deja trebuie sa va hotarati pentru ca acum vine februarie................))))))))
Cu masca.............)))A fost Venetia si de aici.............Padova,Verona(orasul lui Romeo si al Julietei),Insulele Murano si Burano,Lido di Jeselo si nu in ultimul rand Milano(este magnific sa urci pe scarile de la metrou si sa iti apara in fata vestitul Dom).
Cam asa arata vestitul Dom la exterior-o adevarata dantelarie..........))))) Dar sa trecem mai departe..............ramanem totusi in aceiasi sfera (a calatoriilor) .................asi mai adauga aici cateva zile petrecute la mare in Bulgaria, cateva sejururi la pensiunea nasilor nostrii la Predelut, cateva plimbari pe Valea Prahovei(Sinaia,Busteni) si nu in ultimul rand in zona Buzaului(Vulcanii noroiosi,Colti...................................).

Cu Roxana la Vulcanii noroiosi (zona Buzau). Cu verisoara mea Ionela la Vulcanii noroiosi. Cu Elena la Castelul Peles Cu mama la Castelul Peles. Albena-Bulgaria.
Mai departe............
Am luat parte la cateva aniversari cu schimbare de prefix!!!!!!!................si voi incepe cu tatal-meu care in 17 aprilie a implinit 80 de ani.............mai amintesc aici pe prietena mea Mirela (cu care ma cunosc de la 14 ani)si care este leat cu mine(adica ea a facut 50 de ani .......oare eu tot atat????????.........))))))) verisoara mea Camelia,cu 10 ani mai mica decat mine si nasul nostru de cununie care a sarbatorit in noiembrie 60 de ani. Tuturor le spun si pe aceasta cale LA MULTI ANI! cu sanatate si numai bucurii.
Tot la capitolul petreceri ( dar un alt fel de petreceri) asi mentiona 2 botezuri, o cununie civila(cea a fetei lui George),2 nunti si inca o nunta unde am fost nasii a 2 tineri frumosi din Panciu,mireasa fiind nepoata lui George.
Nasi au fost si parintii mei la o pereche de "tinerei" apropiati varstei lor care au sarbatorit "cununia de argint".Le spun si lor Multi ani sanatosi impreuna!
Ce ar mai fi?...................aaaaaaaaaaa...........in luna mai am intrat in marea familie Gustos unde am invatat multe si de toate , o familie unde am cunoscut persoane deosebite si unde am facut schimb de experienta in ale gastronomiei si nu numai...............iar mai apoi am inceput sa incropesc acest blog cu care am si participat la Festivalul Blogurilor Gustoase ................si nu numai ca am participat dar am iesit si pe un onorabil loc 7 .
Si iata-ca a sosit luna lui decembrie , luna cadourilor,luna sarbatorilor de iarna,luna colindelor luna care incepe cu o mare sarbatoare ..................
De 1 decembrie am fost la Arcul de Triumf sa vedem parada militara care in fiecare an ma impresioneaza din ce in ce mai mult..... .......si aici dupa parada am avut fericita ocazia de a da mana cu fostul presedinte Emil Constantinescu si a face o poza impreuna. Si tot la capitolul personalitati ,de data asta la sfarsit de an ,la cumpana dintre ani in locatia unde am petrecut ,am ciocnit o cupa de sampanie si am facut o poza cu printul Paul. Pai ,cam atat de bine.......................si pot spune ca sunt multumita cu ceea ce am realizat in 2009.
Si acum cele mai putin bune:
Au fost probleme de sanatate cu care ne-am confruntat ,nu grave dar atat cat sa ne dezechilibreze olecuta.................George cateva crize de guta, o zona zoster iar eu o glicemie de 148 pe care am reusit sa o aduc la limite normale cu o dieta corespunzatoare.
Parintii, multumesc lui Dumnezeu in limite normale.............
Am pierdut insa o persoana draga mie, o fosta colega de serviciu (care pentru mine a fost mai mult decat o colega),care de 4 ani de zile era tintuita la pat.Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i fie tarana usoara!
Cam atat pe 2009.................pentru mine si familia mea pot spune: un an bun.
Ce-mi doresc pentru 2010?...........................sanatate mie si familiei mele,liniste si un pic de noroc...............spun si noroc pentru ca in tot ceea ce facem avem nevoie si de el...................o prietena de-a mea spunea"degeaba cei de pe Titanic au fost sanatosi daca nu au avut si un pic de noroc"................si ii dau dreptate.
Va doresc tuturor o zi buna si un an la fel de bun!
Va pup,Medi................dar inainte de a va pupa tin sa ofer aceasta lepsa Laurei.
Si acuma chiar ca va pup si va spun "pe curand"

7 comentarii:

  1. Mersi de leapsa, am venit s-o iau si vreau sa vii si tu la mine ca ai un premiu frumusel, frumusel. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit Laura.............ma bucura vizita ta si plec sa ridic premiul.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, tie, sotului, nepoatei, mamei si finilor sa va dea Dumneazeu un an mai bun decat a fost 2009, care oricum nu pare sa fi fost rau. Sa fiti sanatosi si zambitori. Esti tare draguta si cocheta. Te salut cu prietenie. Lop

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru cuvintele frumoase Lop. Si eu iti spun sa ai parte de tot ce este bun si frumos alaturi de toti cei dragi tie. Mai bucurat nespus de mult cu aceasta vizita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Medi, ma bucur mult pentru tine ca ai realizat multe lucruri si vise frumoase in 2009 si i-ti doresc ca in 2010 sa ai parte de momente frumoase si realizari care stau si asteapta implinirea undeva pus de-o parte :)) chiar ma bucur pentru tine ca esti o fata energica si traiesti frumos viata, la multi ani parintilor tai sa fie sanatosi si anul acesta si sa nu te necajesti pentru ei si lui George sanatate multa sa uite de guta ca astai rea de tot si tie mai putin zahar in sange sa mananci fructe de mare ca astea sant foarte bune pentru regim, varza si hreanul in cantitati mici diluat cu chefir tot sant foarte bune impotriva glicemiei si bla,bla,bla,bla......i-ti las un link
    http://www.incasa.ro/Tratamente_naturiste_pentru_diabetul_zaharat_5079_817_1.html

    multe bune sa-ti aduca acest an tie personal si familiei tale la fel , te pupic dulce de tot si ma bucur ca te-am cunoscut!
    La multi ani fericiti !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anastasia, draga mea multumesc pentru cuvintele frumoase,de suflet pe care mi le-ai adresat si cu care mai emotionat.
    Multumesc si pentru link, este foarte bun.
    Multumesc si pentru urarile facute si iti spun si eu tie sa te bucuri de tot ce este bun si frumos alaturi de toti cei dragi tie.
    Esti o persoana deosebita si ai un loc special in sufletul meu.Te pupilesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. draga medi nu stiu daca la tine a mers linkul ,dar acum vad ca nu este complet si nu se incarca pagina pe care ti-am dat-o ti-l mai pu o data pentru ca este un link cu remedii care nu bat la buzunar foarte mult :) ti-l pun si pe mes daca nu merge iar !


    http://www.incasa.ro/Tratamente_naturiste_pentru_diabetul_zaharat_5079_817_1.html

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes