Ingrediente
1 cutie paste integrale
2 cepe
2-3 catei de usturoi
ulei de masline
bulion
1-2 frunze de dafin
1 lingurita zahar
1 legatura patrunjel
vegeta dietetica
sare Mod de preparare
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe cutie.Cand sunt gata fierte se iau de pe foc si se lasa la scurs.Separat se face sosul de rosii:ceapa taiata marunt , usturoiul zdrobit se inabuse in putin ulei de masline Se adauga apoi bulionul, frunza de dafin si zaharul.Se acopera vasul si se lasa la foc mic circa 15 min. pana se ingroasa sosul.Se scoate frunza de dafin si se adauga sosul peste paste.Se amesteca bine ,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se asezoneaza cu patrunjel.Pofta buna!
foarte bune....felicitari...o duminica placuta
RăspundețiȘtergereSi tie la fel,Alialexa!Pup!
RăspundețiȘtergereDespre paste numai zic nimic, dar imi plac tandafirii tai de pe blog. Foarte frumosi!
RăspundețiȘtergereMari, acesti trandafiri sunt in curte la Otopeni.............sunt pozati anul trecut,sunt ceva de vis.De-abia astept sa infloreasca.
RăspundețiȘtergere