Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

Mai aveam cativa carnati de casa afumati ramasi de la Craciun si mi-am zis sa-i combin cu niste coaste de porc si sa fac o fripturica.O friptura simpla dar tare gustoasa. Ingrediente
600 g coaste de porc proaspete
6 carnati de casa afumati
boia dulce
4-5 catei de usturoi
2 morcovi
cimbru
3-4 foi de dafin
un pahar cu vin alb sec
sare,piper
Mod de preparare
Coastele de porc se taie in bucati potrivite, se spala si apoi se condimenteaza cu boia de ardei, cimbru, sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care punem si carnatii pe care ii intepam cu ajutorul unei scobitori din loc in loc.Curatam morcovul si usturoiul , taiem rondele si asezam printre bucatile de carne si carnati.Adaugam vinul, putina apa, foile de dafin si dam la cuptor .

Din cand in cand mai stropim friptura cu sosul din tava.

Cand este bine rumenita si facuta scoatem friptura din cuptor si servim calda alaturi de o garnitura si ceva muraturi.
Pofta buna!

26 comentarii:

  1. arata senzational...si cu siguranta e si foarte gustosa!

    o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bey, asta-i mâncare pentru soţi... daaaaaaar, ce-aş mai devora şi eu. buun!

    RăspundețiȘtergere
  3. DAAA,avand in vedere ca pe la mine bate vantul printre cele culinare,ca abia ne-am intors acasa,,,,si daca stiam mergeam direct la tine,,,arata super apetisant,,,yamiii,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O bunatate ....mai ales cu carnati afumati!
    o saptamana buna !

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunata mancarica asta. O primavara minunata iti doresc draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama, mama ce-i aici...se cere si un castron cu muraturi ;-)

    RăspundețiȘtergere
  7. buna!
    N-ai vrea sa facem schimb de linkuri?
    sorry de offtopic;) Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mandala, te astept cu mare drag la masa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Violette, multumesc .
    Si tie o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mirela, te astept, esti invitata mea la masa.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nicoleta si mai ales ca au fost facuti in casa carnatii.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc de vizita, multumesc de urari draga Sylvia.Si eu iti doresc o primavara cu soare pe cer si in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca nu erai la cura te invitam la masa Anonimule.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes