Puteti "confectiona"aceasta mancarica si cu fasole verde.Si daca vrem o mancarica de post atunci renuntam la carne.
1 kg fasole galbena proaspata
500 gr pulpe de pui dezosate
2-3 linguri pasta de tomate
3 fire de cepa verde
1 fir de usturoi verde
2 morcovi
marar verde
3 linguri ulei de masline
sare
piper macinat.
Carnea de pui o spalam ,o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt.Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat,spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min.Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite.Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Adaugam si fasolea spalata,curatata si rupta in bucati potrivite .Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul..Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute apoi
adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute.
La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si ....................va astept la masa!
Arata tare delicios! Si imi si foame....
RăspundețiȘtergereBuuunnn... foarte bun!! Tare mult ve place si noua fasolea galbena!!!
RăspundețiȘtergereNe place,trebuie sa fac si eu, am vazut ca a aparut in piata!Pupici!
RăspundețiȘtergereVai,cum arata.Asa o pofta am,trebuie sa cumpar si eu.
RăspundețiȘtergerePupici!
O prezentare frumoasa in farfurie, foarte apetisanta. Pup!
RăspundețiȘtergereFancy Cake,pai te invit la masa!Pup!
RăspundețiȘtergereE foarte buna si foarte sanatoasa Felis.Ma bucura vizita ta.Pup!
RăspundețiȘtergereDa, intradevar a aparut Teo.Eu am luat ieri si am facut si o ciorbica.........mmm..........tare buna.
RăspundețiȘtergerePup!
Dia,pana cumperi tu hai la mine la masa te rog.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa!
Multumesc,Sara@Miki!
RăspundețiȘtergerePup si zi minunata!
Medi ai pregatit o papica ce imi place.Pup!
RăspundețiȘtergereUite din cauza asta iubesc eu primavara ca este plina piata numai de bunatati. Pfiu imi place tare mult acest fel de mancare arata extrem de bine yummy
RăspundețiȘtergereimi place mult dde tot!!!
RăspundețiȘtergereDaca ai stii cat de mult ne place! Mancam de 2 ori pe luna ori mancarica, ori ciorba! LIKE!!!!
RăspundețiȘtergereApetisant, vreau sa vin la masa Medi.
RăspundețiȘtergereArata delicios!Yummy, sunt innebunita dupa pastai!Pup!
RăspundețiȘtergereCe bine arata in farfurie !!!
RăspundețiȘtergereRocs,daca iti place te invit la masa!
RăspundețiȘtergereAlice,uite ca si eu ca si tine iubesc primavara cu toate prospaturile ei.Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereAlinutzika,ma bucur ca iti place si te invit la masa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Cristina!
RăspundețiȘtergereAm facut si ciorbica........mmm........tare buna!
Te astept cu mare drag ,Lenutica!
RăspundețiȘtergereLicuta,pup si eu!
RăspundețiȘtergereMultumesc ,Mandala!Pup!
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac pastaile proaspete cele galbene si late,multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergere