Ingrediente
1 pachet aluat frantuzesc
o mana fulgi de migdale
3 linguri cu miere
capsuni
faina
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se lasa la desghetat apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu putina faina si apoi cu ajutorul unui pahar se taie aluatul in forma de cerculete.
Intr-o tava punem hartie pergament,presaram putina faina si asezam cerculetele de aluat.Coacem pana se rumenesc apoi scoatem si lasam la racit.
Separat preparam un amestec din miere si fulgi de migdale.Amestecam bine.
Ungem fiecare cerculet copt cu acest amestec .
Drept mot punem cate o jumatate de capsuna si apoi dam la rece.
Serviti va rog................sunt delicioase.
Pofta buna!
Excelent arata ! Tare imi plac !
RăspundețiȘtergerece bunatate trebuie sa fie !
RăspundețiȘtergereMedi, am luat si eu urma aromei asteia de capsuni, care nu stiam de unde vine, si... am ajuns in bucataria ta :). Super tarte!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Sylvia..........mie imi place tot ce este cu capsuni.
RăspundețiȘtergereIntradevar tare bune si foarte usor de "confectionat" ,Pansy.
RăspundețiȘtergereTavi, ma bucura prezenta ta la mine in bucatarie............multumesc si te mai astept, oricand esti binevenit.
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, imi imaginez ce crocante trebuie sa fie...
RăspundețiȘtergereTe pup.
Multumesc,Mari!
RăspundețiȘtergereDaniela te pup si eu si-ti doresc o zi buna!
RăspundețiȘtergereMedi, ce bune trebuie sa fie....nu am mai mancat ceva dulce de mult..as lua d ela tine o tarta, mai ai?...te pupppp!
RăspundețiȘtergereDiana, tu care faceai tot timpul praji......se pare ca serviciul te-a acaparat.Ma bucura tare mult vizita ta.Pup mult!
RăspundețiȘtergere