Nu-i asa ca o ciorbica de vita este binevenita ?.................va invit la o portie..............)))
Ingrediente
500 g carne de vita(eu am avut piept de vita)
1 buc rasol de vita
2 morcovi
1 ardei gras
un sfet de telina
2 cepe
4-5 cartofi
2 -3 rosii decojite2-3 linguri de bulion
bors
patrunjel verde
sare, piper
1 buc rasol de vita
2 morcovi
1 ardei gras
un sfet de telina
2 cepe
4-5 cartofi
2 -3 rosii decojite2-3 linguri de bulion
bors
patrunjel verde
sare, piper
Trebuie sa mentionez ca rasolul da un gust aparte in ciorbica.
Mod de preparare
Mod de preparare
Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi o taiem cubulete.Punem carnea impreuna cu rasolul la fiert la foc potrivit ,in apa rece cu sare si avem grija ca din cand in cand sa spumam .Intre timp spalam zarzavatul si cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovul , ardeiul si telina taiate toate cubulete, ceapa taiata marunt si apoi cartofii taiati in sferturi.Cand a fiert si zarzavatul adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,bulionul si borsul.Dupa ce a inceput sa clocoteasca mai tinem la fiert la foc potrivit circa 10 min dupa care condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.
Aceasta ciorba imi place sa o servesc cu paine prajita.
Pofta buna!Aceasta ciorba imi place sa o servesc cu paine prajita.
o bunatate!ma multumesc doar cu privitul...si mie imi place cu paine prajita!
RăspundețiȘtergerePup si multumesc de vizita,Geta!
RăspundețiȘtergereO bunăciune de ciorbiţă. Pupăcesc!
RăspundețiȘtergereDin carnita de vita se fac cele mai savuroase ciorbite, asa cum ai facut si tu....
RăspundețiȘtergereDelicioasa ciorba Medi !
Eu vin si cu ardeiul iute, bine ?
Asa pofta mi-ai facut ca trebuie sa imi fac si eu ciorbita asta ! E minunata, ce arome si culori ai adunat acolo, pupici multi .
RăspundețiȘtergereNu-i asa ca este buna cu paine prajita, Geta?
RăspundețiȘtergereSi eu pupacesc Ionix drag.
RăspundețiȘtergereNeaparat Sidy.............eu cu ciorbita si tu cu ardeiul, da?Pup!
RăspundețiȘtergereSylvia si eu cred ca o voi repeta mai ales ca i-a placut tare mult lui George.Multumesc de vizita si iti doresc o dupa-amiaza frumoasa alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergeresi cum spumezi?CA NU STIU
RăspundețiȘtergerehmm atat de buna..am 17 ani si ma straduiesc sa invat si eu unele retete:)) cat mai bunee..si vreau sa spuns ca mi-a iesit DELICIOS..ciorbita de vita e "arma"mea deocamdata:)) am dat lovitura cu ea..multumescccc!!!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine,ce pofta m-i s-a facut, buuuuuuuuuuuun
RăspundețiȘtergerepupici, sa mai trimiti retete asa bune, o sa o prepar si eu, si sigur o sa iasa delicioasa
RăspundețiȘtergereAnonim ce nu stii?cum se ia spuma???????
RăspundețiȘtergereAnonim ,ma bucur ca fiind asa de tanara ai inceput sa exersezi in bucatarie.Felicitari pentru ciorbica ta delicioasa.
RăspundețiȘtergereGiorgiana, ma bucur ca iti place reteta mea si te sfatuiesc sa o incerci.Pup si eu.
RăspundețiȘtergereMultumesc Anonim!
RăspundețiȘtergereIa sa tragem noi o ciorbulica, la cantina e numai de fasole si supa de taitei..
RăspundețiȘtergereAm facut si eu ciorba, inca nu e gata dar arata grozav. Sunt la facultate si stau mai prost cu ciorbele, nu prea am timp, asteptam una de ceva vreme.
RăspundețiȘtergere