Cotlete de crap cu sos de iaurt

Simplu si gustos!
Ingrediente

4 cotlete de crap
250 g iaurt mai gras
3-4 catei de usturoi
cateva picaturi de zeama de lamaie
ulei de masline
sare
Mod de preparare
Bucatile de peste se sareaza, se ung cu ulei de masline si se pun pe gratarul incins.
Cand sunt gata facute pe o parte se intorc si pe cealalta parte, se lasa sa se rumeneasca bine, apoi se iau cu ajutorul unei palete si se pun pe platou.
Separat se face urmatorul sos:se zdrobesc cateii de usturoi, se amesteca cu iaurtul , cateva picaturi de zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare.
Se da la frigider pentru circa 15-20 min. dupa care se serveste cu pestele fript.
Este delicios.


Pofta buna!

14 comentarii:

  1. mmm,,,ce pofta mi-ai facut,,,yamiiiii.Puppp!!

    RăspundețiȘtergere
  2. iar minunatii cu peste!mmmmmmmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi vine să mănânc ecranul. Arată super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bunatati faci cu pestele, mor cand iti vad retetele !

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bun trebuie sa fi fost!am sa incerc si eu sosul...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mimi tu torturi eu peste........hihihi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sylvia, stiu ca si tie iti place pestele si asta ma bucura.Si tu ai retete minunate si un sortiment mult mai bogat de soiuri de peste .Pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Geta, te rog sa il incerci , e tare bun.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow, cati pofticiosi sunt aici! :)) M-ai convins, saptamana asta trebuie neaparat sa fac si eu peste. Cred ca ar trebui sa nu mai intru pe blogul tau noaptea, pentru ca poftesc si n-am de unde sa cumpar ingredientele necesare...

    RăspundețiȘtergere
  10. Barbate, ai pregatit peste ca vin la tine la masa..........hihihi.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes