Daca v-ati plictisit de orezul obisnuit va sfatuiesc sa incercati varianta aceasta.!
Ingrediente1 piept de pui
1 ardei gras rosu
1 morcov
1 cana cu orez
100 g unt
150 g cascaval
1 cana suc de rosii
sare
Mod de preparare
Pieptul de pui se dezoseaza,se spala si se taie ori cubulete ori fasii.
Se curata legumele ,se spala si apoi se taie(morcovul l-am dat prin razatoare iar ardeiul l-am taiat fasiute)
Orezul se spala in apa rece.
Se pune untul la topit intr-o tigaie si se adauga carnea .Condimentam cu sare si lasam carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti iar apoi o scoatem pe un prosop absorbant.In untul in care am rumenit carnea calim si legumele iar apoi adaugam bucatile de carne si o cana cu apa.Condimentam cu sare si apoi fierbem sub capac circa 10 min dupa care adaugam orezul si circa 2 cani cu apa (cat acesta sa fie acoperit )si lasam sa fiarba acoperit la foc mic .
Cand apa scade si orezul este gata fiert se toarna deasupra sucul de rosii
si se adauga cascavalul ras.
Se da la cuptor si se tine circa 10 min.
Se scoate din cuptor si se serveste atat cald cat si rece .
ooo, ce nebunie!!!! te pup
RăspundețiȘtergereCa o tarta ademenitoare, nu-i asa? pupici Maria! Week-end placut!
RăspundețiȘtergereceva usor si gustos !
RăspundețiȘtergereArata de-ti vine sa te asezi la masa!!...
RăspundețiȘtergereEste pe placul sotului papica asta.Pup!
RăspundețiȘtergereMedi, sunt si eu aici, mai ai o portie? Da, apetisant, mie imi plac ingredientele din aceasta combinatie. Te pupic.
RăspundețiȘtergereO minunatie!!! Imi place foarte mult...am furat reteta. Pupici!
RăspundețiȘtergereTe pup si eu Dana si iti doresc o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Antonina si tie o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereAi perfecta dreptate Mandala.Pup!
RăspundețiȘtergereFelis,te invit sa iei loc la masa.Seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereDia, daca sotului ii place ma bucura si il servesc.
RăspundețiȘtergereLenutica,pentru tine oricand cu mare placere.
RăspundețiȘtergereSeara minunata!
Nely,spor la "confectionat".
RăspundețiȘtergere