Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Ingrediente
1 bucata muschiulet de vitel
2 linguri ulei de masline
mustar
5-6 catei de usturoi
1 pahar cu vin alb
ierburi de provence
sare
piper macinat
Mod de preparare
Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper.
Intr-un bol preparam  urmatorul amestec:mustar,ulei de masline,vin,ierburi de provence.Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula)apoi punem intr-un castron bucatile de carne  si turnam restul de marinata peste ele.
Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4  ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica..Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.

Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita.
Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii)si o salata.

Pofta buna!

19 comentarii:

  1. Tare bine arata si e grozav de bun!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca ne incantati cu preparatele dumneavoastra minunate si pentru ca avem ce invata de pe acest site, mi-am permis sa va dedic un premiu. Il puteti revendica de pe blogul meu, http://bucatariasilviei.blogspot.com/. Felicitari, il meritati pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria cand ajung aici ma scurg pe scaun!;) Pe bune! Arata super! te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Medi, cred ca e delicios pregatit asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un premiu la mine.Sa vii sa-l ridici.Eu fug pana nu mor de pofta.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mustarul face minuni la orice marinata!Imi place,arata super friptura ta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai un premiu la mine.Sa vii sa-l ridici.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vin repede -repede sa degust din "bunaciunea confectionata" de tine , ca vad ca nu mai e cu peste....
    Savuros Medi draga !
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine arata! Foarte frumos este blogul tau! L-am bagat la favorite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de vizita,multumesc de comentariu ,Licuta!O zi si o saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. Made by Silvia ,nici nu stii cat de mult m-a bucurat vizita ta si in aceiasi masura cuvintele tale si gestul de a-mi oferi acest premiu .Iti multumesc si oricand esti binevenita si primita cu drag la mine in bucatarie.
    Te pup ,te imbratisez si te mai astept.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Antonina,eu dau o portie de fel doi si tu un desert,ce zici?Te pupic cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Alinutzika,multumesc de vizita si comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Heeeeeeeeeeeeeei,Haplea ma bucura vizita ta si te mai astept.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc tare mult Dia.Fug si eu sa vad despre ce este vorba.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. Intradevar asa este Teo si mie imi plac marinatele cu mustar.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sidy,oare nu voi reusi eu niciodata sa te conving sa mananci peste?
    O seara minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Top Cuisine avec Lavi ,placerea este si de partea mea.Multumesc de vizita ,te mai astept cu drag si dau o fuga la tine in bucatarie.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes