Am dat cu banul.......hahaha..........sa "confectionez" sau sa cumpar....si a iesit prima..... si .......a iesit delicios de buna........si inca ceva ...........foarte simplu de "confectionat"
Intradevar,adevarata pasca este cea cu aluat de cozonac dar cand esti in criza de timp poti recurge la aceasta reteta .
Ingrediente
8 oua
8 linguri smantana grasa
11 linguri zahar
11 linguri faina
11 linguri branza dulce de vaci grasa
3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
esenta de vanilie
1 plic praf de copt
unt pentru uns forma
La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf.Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.
Mod de preparare
Folosim 6 oua.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 min. dupa care incorporam pe rand smantana,branza,galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt.Adaugam esenta de vaniliesi coaja de lamaie si amestecam bine.Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia.Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45 min.Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
Pofta buna!
Intradevar,adevarata pasca este cea cu aluat de cozonac dar cand esti in criza de timp poti recurge la aceasta reteta .
Ingrediente
8 oua
8 linguri smantana grasa
11 linguri zahar
11 linguri faina
11 linguri branza dulce de vaci grasa
3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
esenta de vanilie
1 plic praf de copt
unt pentru uns forma
La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf.Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.
Mod de preparare
Folosim 6 oua.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 min. dupa care incorporam pe rand smantana,branza,galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt.Adaugam esenta de vaniliesi coaja de lamaie si amestecam bine.Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia.Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45 min.Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
Pofta buna!
Este delicioasa !...
RăspundețiȘtergereEste delicioasa ! ...
RăspundețiȘtergereHristos A Inviat :)
RăspundețiȘtergereArata foarte foarte bine :)
Hristos a Inviat!!!Tare imi place cum arata!
RăspundețiȘtergereCe fain arata !!pup o zi faina!!
RăspundețiȘtergereHristos a inviat , Medi !
RăspundețiȘtergereGrozava pasca si mult mai usor si de preparat , dar si de ,,infulecat"(scz de limbaj neacademic) ; si eu am facut ceva asemanator dar si cu ceva amidon de porumb ...
Hristos a inviat!pupici!
RăspundețiȘtergereHristos a inviat !!
RăspundețiȘtergereE fix pe gustul meu, fara aluat, mai putin striga kantaru ;) Pupici
Hristos a Inviat!! Delicioasa pasca!!! Pupici!!
RăspundețiȘtergereVai, vai cat e de frumusica, uite inca ca pasca fara aluat n-am ajuns sa pregatesc, dar cred ca este la fel de buna ca si celelalte variante, daca voi ajunge vreodata sa o incerc, o sa merg pe reteta ta
RăspundețiȘtergereBine ai venit la mine in bucatarie,Rody!Te mai astept cu drag!
RăspundețiȘtergereAdevarat a inviat,Marina!
RăspundețiȘtergereAdevarat a inviat,Dana!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place!
Si eu pup,Azizule!
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
Adevarat a inviat,Diana!
RăspundețiȘtergereAsa este ,ai perfecta dreptate ......usor de facut repede de mancat.
Adevarat a inviat,Rocs!Pup si eu!
RăspundețiȘtergereAdevarat a inviat!Anto.....hahaha....ai dreptate.
RăspundețiȘtergereAdevarat a inviat!Adela si eu dau pupici tie!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place,Craita!Merita incercata!Pup!
RăspundețiȘtergere