Prieteni dragi la Alba -Iulia

Cu siguranta  asteptati continuarea postarii zilei a doua si a treia  de la intalnirea de la Sibiu...........ei bine au fost voci din interior care au comentat cu privire la postarea pozelor,motiv pentru care am renuntat sa fac un rezumat al acestor zile.
Trebuie insa  spus ca a doua zi gustoasa mea prietena Anena si Adrian (sotul ei) ne-au oferit cateva ore minunate pe care le-am petrecut impreuna cu toti bucatarasii la Alba-Iulia la Cetate.Ne-am  dorit tare mult sa ne vedem atat noi cat si ei iar momentele petrecute impreuna au fost minunate.Tare mult ne-am bucurat atat eu cat si George.
Va pup si va imbratisez cu mare drag dragii mei si va multumesc  pentru  ca am fost din nou impreuna!



Nu-i asa ca suntem gustoase adevarate?...................hihihi.





O plimbare prin Cetate este binevenita oricand mai ales atunci cand esti insotit de prieteni dragi.


Ce spuneti de o plimbare cu trasura?

Dar de o plimbare prin santuri?


Frumosi acesti nuferi asa-i?
Va era dor de ponei?

Nu ma satur niciodata de acest spectacol chiar daca l-am vazut pentru a patra oara.





Si unde puteam lua masa de pranz decat la Restaurantul Medieval unde am comandat vestitele platouri.
Parca o si aud pe Sidonia..................ati mancat usor asa-i ?..........hahaha.





De o portie de papanasi ce spuneti?
Sa ne fie de bine aceasta intalnire!

18 comentarii:

  1. Este minunat cand prieteniile se leaga si se pastreaza la distanta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos si ati servit multe bunatati.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaaaaaaaaaaaaaaaa Dia...........Anena este o persoana deosebita din toate punctele de vedere!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunaciuni de bunaciuni,Rocs!Pup fata draga!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai se putea sa nu comentez eu ??? Despre mancare bineinteles.Dar despre poze nu am comentat nimic negativ....mie chiar mi-au placut f,f,f,f, mult !!!Cine a indraznit sa comenteze ceva, sa-i rup urechile.ca din cauza lui( ei) nu ai sa mai povestesti totul cu poze ??? Nu pot sa cred....
    Medi soro...tu sti ca te iubesc mult, mult de tot, asa-i?
    Si te tzuc cu mare drag ca ma grabesc sa fug de aici....De atatea bunatati"usoare" deja e cascada la gura mea !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahaha,Sidonia..........stim noi ce stim.
    Sidonia in nici un caz nu este vorba de vreo gustoasa.
    Am ales sa nu mai postez pentru ca nu vreau sa mai"supar" pe nimeni si in acelasi timp nu vreau sa mai am surpriza sa mi stearga poze sau sa mi se spuna ca postez prea multe poze sau de ce am postat poze in care o persoana nu arata bine in poza respectiva!!!!!!
    Noi avem experienta intalnirilor noastre,o experienta tare frumoasa din care am ramas cu amintiri placute atat din timpul intalniriilor cat si dupa acea.
    In momentul in care te lasi pozat si mai ales cand stii ca unele poze vor fi postate pe un blog,pe un site nu inteleg de ce trebuie pe urma sa faci comentarii la adresa a ceea ce se posteaza.Probabil ca unele dintre noi ne-am crezut la o sedinta foto si nicidecum la o intalnire.
    Tu stii foarte bine cate poze am postat atat eu cat si voi de la intalnirile noastre si NIMENI,absolut NIMENI nu a avut nici un repros ,ba din contra noi am luat pozele de la unele la altele si le-am postat fiecare unde a dorit fara nici un fel de obiectie.
    Dar nu vreau sa mai zic nimic referitor la asta asa ca ma opresc aici.
    Te pup si te imbratisez cu mare drag!































    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumossssssss!!!!!!!!!!
    Dragi prieteni va sarut si va inbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vezi Medy!!!!!!!!!! Tot gustoasele sunt cele mai cele!!!!!!!Ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit! Si nu fi suparata ca ne intalnim noi si la Bucuresti si poti sa pui cate poze vrei si pe care vrei tu!!!!!!!!
    Te pupic si abia astept sa te vad!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am uitat sa spun ca am copiat toate pozelele. Superbe!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare pacat Medi ca ai sters cu buretele tot ce a fost frumos din pricina unei neintelegeri.Oricum stim fiecare in parte ce am simtit acolo si incerc sa cred in sufletul meu ca nu m-am inselat in privinta niciunei persoane care a fost prezenta.Dia

    RăspundețiȘtergere
  11. Mari, a fost o intalnire vesela si vreau sa cred ca tot ceea ce a urmat dupa a fost doar lipsa de experienta a acestor intalniri.Eu am intrat pe acel site cu mare drag si m-am simtit bine si acolo,este un site frumos la care sunt convinsa ca s-a muncit mult, un site care arata foarte bine si de unde avem multi de invatat.
    Hai ca poate ma superi...........hahaha.............mi-ai furat pozele ,da?
    Pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu,nu ,nu Dia .......nu am sters absolut nimic din ceea ce a fost la intalnirea de la Sibiu.Am in suflet acele zile petrecute impreuna si am ramas cu niste poze pe care le privesc cu mare placere si care ma fac sa ma intorc la acele momente minunate petrecute impreuna.Am luat insa aceata hotarare de a nu mai continua postarea celorlalte zile tocmai pentru a nu da curs altor discutii care zic eu ca nu isi aveau rostul.
    Pentru mine site-ul a fost delectare , bucurie, veselie ,a fost ceva frumos de care m-am legat si unde m-am simtit tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gaaaaaaaaaaaaaaaata.................nu voi mai da curs comentariilor care duc la intalnirea de la Sibiu.A fost optiunea mea ( si asta am luat-o dupa ce am fost pusa la colt) si voi publica ceea ce consider eu ca merita.Stiti , nicicum nu este bine................cand am postat poze au fost murmure acuma cand nu am mai postat iar sunt murmure.
    Am pus punct !

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes