Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Nu am sa dau cantitati.....fiecare alege cum sa repartizeze cantitatile pentru fiecare ingredient in parte in functie de gustul fiecaruia.La fel am sa procedez si pentru ingredientele folosite pentru dressing...fiecare dupa gustul lui.


Ingrediente
ardei gras rosu
masline
porumb din conserva
capere
alune 
peste ton in ulei din conserva
Pentru dressing
otet balsamic sau zeama de lamaie
zahar
sare
piper proaspat macinat
Pentru decor
frunze de patrunjel verde

Mod de preparare
Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala)pastrand coditele.
Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.
Intr-un bol facem urmatorul dressing.....amestecam uleiul scurs de la peste,otetul,zaharul,sarea si piperul.Amestecam bine.
Separat ,in alt bol,amestecam tonul scurs de ulei,maslinele,porumbul,caperele si alunele.
*Alunele le prăjim puțin în cuptor. 
Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor.
Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte.
Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes