Simplu si gustos.
Ii plac lui George!
Ingrediente
icre
faina
sare,piper
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se spala icrele sub jet de apa si se lasa apoi la scurs pe o hartie absorbanta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se pot servi calde sau reci acompaniate de o salata.
Pofta buna!
yummyyy.preferatele mele.ti-au iesit super apetisante.pup
RăspundețiȘtergeremarturisesc din nou ca nu sunt adepta acestui mod de preparare a icrelor.poate as manca,daca ma inviti la o portie !
RăspundețiȘtergereMultumesc, Sarah! Iti plac?
RăspundețiȘtergerePansy, cum sa nu , te invit cu draga inima.Nu am inteles insa de ce nu esti adepta acestui mod de preparare a icrelor.............nu-ti plac ?.........sau de ce?Daca nu iti plac asa ti le fac salata.
RăspundețiȘtergereN-am macat de foarte multi ani si nu cred ca ti-a mai ramas ceva....
RăspundețiȘtergere