Sursa de inspiratie pentru "confectionarea" acestor pulpe a fost blogherita Sylvia, o persoana tare draga mie care are foarte multe retete tentante................multumesc draga mea Sylvia!
Ingrediente:
.6 pulpe superioare de pui
.4-5 cartofi noi
.ulei de masline
.oregano
.boia
.piper boabe
.2-3 foi de dafin
.cateva rosii cherry
.sare, piper
Mod de preparare:
Cartofii nu se curata, se spala bine ,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza in vasul roman.
Deasupra cartofilor asezam pulpele de pui condimentate cu sare , piper,oregano,boia.Se mai adauga catva boabe de piper ,cateva frunze de dafin,3-4 linguri cu apa si se stropeste totul cu cateva picaturi ulei de masline. Se da la cuptor iar dupa circa 15 min. am scos si am adaugat cateva rosii cherry.Se lasa sa se rumeneasca bine. Se servesc calde alaturi de o salata...............delicios de bune mai sunt.Pofta buna!
ce bunatati faci tu aici !!!!!
RăspundețiȘtergeremmm, ce bunatate, mai ales ca-i in vas roman, pupici, o zi frumoasa iti doresc!!!!!
RăspundețiȘtergereCe bunatate.Si ce apetisant l-ai prezentat.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc un weekend placut.
Exista multe taine ale pregatirii alimentelor, dar un mare impuls mi l-a dat aceasta reteta mai ales ca am multe rosii chery in gradina.
RăspundețiȘtergereCe bunatate!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa-mi iau si eu un vas roman.
arata foarte foarte bine!
RăspundețiȘtergereo sa incerc si eu la vasul tajine ca nu am roman dar cam tot acelasi lucru e...
Pansy, te poftesc la masa.............pup!
RăspundețiȘtergereDana, foarte bine a iesit in acest vas..........si eu te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si comentariu Micul.......pup!
RăspundețiȘtergereSteli, ma bucura vizita ta .........oricand te mai astept cu drag.
RăspundețiȘtergereMari, nu vei regreta.O zi buna!
RăspundețiȘtergereAlina eu nu am tajine dar cu siguranta va iesi super bun.....pup!
RăspundețiȘtergere