Pui shanghai ............o reteta asiatica pe cat de simpla pe atat de delicioasa si care are o mare trecere la noi in tara asa-i?
Puiul
Shanghai se serveste cald, acompaniat de un sos si o garnitura.
un piept de pui dezosat si fara piele
2 oua
3 linguri de sos de soia
1-2 lingurita zeama de lamaie
2 lingurite mustar
faina
marar verde
sare
piper macinat
ulei pentru prajt
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper.
Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si mararul taiat fin.Amestecam bine si potrivim de sare si piper. Adaugam in ploaie faina atat cat sa obtinem un amestec de consistenta unei smantani.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie ,dam bucatile de carne prin sosul de mai sus si prajim pana cand acestea prind o culoare aurie.Cand carnea este bine facuta o scoatem pe un un servet de hartie si lasam pana cand se scurge tot uleiul din ele.
L-am acompaniat cu un ketckup picant si drept garnitura cus-cus cu legume.
A iesit delicios de bun astfel incat la cateva zile am repetat experienta.
Daca va place va astept la masa!
Dar ce am gasit eu aici bun.Vin si eu sa servesc.Seara frumoasa draga mea!
RăspundețiȘtergereTe astept cu mare drag,Rocs!
RăspundețiȘtergereSi tie o seara minunata iti doresc!
Pup cu drag1
Iui bun bun.....:))
RăspundețiȘtergereJust pup si multumesc de vizita!
ȘtergereUite ca eu vin !
RăspundețiȘtergereMai ales ca ne e...sti tu ce !
La o asemenea bunatate de pui cum sa rezisti ?
Te tzuc Medi si...drum bun, vacanta placuta !
Ce mult m-as bucura sa vii Sidonia.
ȘtergereSi eu te tzuc si multumesc !...............deja am sosit!
Simplu si bun! Perfect pentru orice masa...
RăspundețiȘtergereCristina se stie ca eu merg dupa principiul .........simplu,rapid si bun!
ȘtergereMinunata mancarica, Medi vin la tine la masa! PUP
RăspundețiȘtergerePaula te astept cu mare drag.Pup si eu!
ȘtergereAdor aceasta reteta!!!Suuuper prezentare!
RăspundețiȘtergereSi mie imi place ,Haplea!
ȘtergereMultumesc pentru comentariu!
Ce bine arata. Cu betisoarele nu ma prea impac da folosesc tacamurile!
RăspundețiȘtergereIrina nici eu nu ma descurc cu betisoarele......le-am asezat pentru decor.
ȘtergereMultumesc pentru comentariu si vizita!
Te mai astept!
Sunt tare bune. O idee minunata pentru garnitura de cus-cus
RăspundețiȘtergereNu mai facusem demult cus-cus si chiar imi era pofta,Adriana.
ȘtergereMultumesc de vizita!
Super arata! Mi s-a facut o poftaa! :)
RăspundețiȘtergereTruedelights,multumesc!Te servesc?
RăspundețiȘtergere